top of page
Wie zijn we
Nestor Kornblum profile

Nestor Kornblum

Nestor Kornblum, oprichter van de International Association of Sound Therapy, is een wereldwijd erkend klanktherapeut en boventoonzanger. Zijn passie voor alternatieve geneeswijzen ontwaakte al op jonge leeftijd in Johannesburg, Zuid-Afrika, dankzij zijn ouders, pioniers in de metafysische beweging.

Sinds 1995 verkent en onderwijst Nestor de kunst van boventoonzang, met nadruk op meditatie en therapie. Als een van de weinige westerlingen beheerst hij de 'deep voice' techniek, vergelijkbaar met Tibetaanse monniken en Tuva-zangers.

Hij studeerde planetaire frequenties in Boulder, Colorado, en energetisch werk bij Reina Arendson. Zijn expertise weerspiegelt zich in interviews, universitaire masterclasses en zijn boek "Overtone Chant, the practical guide".

Nestor creëerde samen met Michele meer dan 10 bejubelde cd's met helende muziek. Ze concerteren over de hele wereld, van Spanje tot Zuid-Afrika, en traden op voor o.m. Nelson Mandela en de Dalai Lama.

Een opmerkelijk detail? Nestor begon zijn muzikale reis pas op zijn dertigste.

Nestor en Michele hebben hun jarenlange ervaring samengebracht in de Sound Healer Opleiding. Met hun workshops en deze grondige opleiding, die al vele jaren in Spanje en nu al meer dan een decennium in België plaatsvindt, hebben ze wereldwijd erkenning vergaard.

Mieke Polfliet Stefan Beckers summer 2022

Mieke Polfliet en Stefan Beckers

Al 20 jaar zijn Stefan en Mieke innig bevriend met Nestor & Michele. Gedreven door hun vriendschap en een gedeelde passie voor de kracht van klank, fungeren ze al meer dan 10 jaar als de vaste contactpersonen voor Nestor & Michele in België.

 

Mieke en Michele hebben al veelvuldig samengewerkt in workshops en retraites, zowel nationaal als internationaal. In 2021 bundelden ze hun krachten voor de CD "The Way of the Heart".

 

Naast hun rol in Nestor & Michele's activiteiten in België, hebben ze ook hun eigen initiatieven. Ontdek meer op www.thuisinjezelf.be.

Michele Averard playing flute

Michele Averard

Michele Averard, oprichter van de International Association of Sound Therapy, is wereldwijd erkend als klanktherapeut en singer/songwriter.

Geboren in Londen, UK, groeide ze op in een artistiek gezin en studeerde af aan de theaterschool in Conti, Italië. Haar diepgaande verbinding met klank begon in haar kindertijd, en naast haar carrière als singer/songwriter, ontwikkelde ze een passie voor klanktherapie.

Michele deelt haar intuïtieve wijsheid en helende klanken in workshops en cursussen over de hele wereld. Ze studeerde energetisch werk bij de Nederlandse helderziende Reina Arendson en verfijnde haar expertise in reflexologie en craniosacrale therapie.

Van het gebruik van klankschalen tot helende improvisaties, Michele's workshops en a capella ensemble Voces de Gaia stralen haar passie uit voor helende klanken. Haar boek "Free your Voice, Heal your Life" weerspiegelt haar jarenlange ervaring met helend en bevrijdend stemwerk.

Samen met haar man, Nestor Kornblum, creëerde ze bezielende muziek en geeft ze  concerten overal ter wereld. Daarnaast biedt ze individuele sessies met klankschalen en andere instrumenten.

bottom of page