top of page

data 2024

  • Weekend 1: zaterdag 5 en zondag 6 oktober van 9.30u tot 18.30u

  • Weekend 2: vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november van 9.30u tot 18.30u (3 dagen)

  • Weekend 3: zaterdag 23 en zondag 24 november van 9.30u tot 18.30u

  • Weekend 4: zaterdag 7 en zondag 8 december van 9.30u tot 18.30u (+ Sound Journey van Nestor en Michele op zaterdagavond)

bijdrage

€ 1.750 Je inschrijving is geldig na overschrijving van het cursusbedrag op het rekeningnummer BE56 733-05564 50-88 (BIC KREDBEBB) met referentie "SHC2024 - naam deelnemer(s)" (rekening op naam van Thuis in Jezelf/Mieke Polfliet)

Voor mensen die het moeilijk hebben om de bijdrage in 1 keer te voldoen, bieden we de mogelijkheid om - na afspraak - in schijven te betalen; voor meer hierover, klik hier

Hoewel de bijdrage in schijven kan worden betaald, kan de opleiding echter niet 'in schijven' worden gevolgd (m.a.w. 1 weekend wel, ander niet, etc). Gemiste dagen of weekend(s) geven geen recht op vermindering van de bijdrage. Het gaat over een engagement voor de gehele opleiding. Zie ook annulatievoorwaarden verder onderaan.

locatie

Steiner school
Mallekotstraat 43
2500 Lier (Antwerpen)
voldoende parking voor de deur
makkelijk bereikbaar te voet vanuit het station Lier

De locatie biedt geen catering of accommodatie, maar je kunt je lunch meebrengen. Ontdek via Visit Lier niet alleen fijne eetgelegenheden, maar ook mogelijke overnachtingsplekken tegen betaalbare prijzen. Lier is een compacte stad (perfect om te voet te verkennen) met talrijke gezellige eet- en slaapopties voor elk budget. Voor mogelijke overnachtingsplekken kun je ook airbnb.com bekijken. Voor aanvang sturen we je een e-mail met de contactgegevens van je mededeelnemers, zodat je onderling slaapplaatsen en carpooling kunt regelen.

betaling in schijven

We begrijpen dat de gevraagde bijdrage niet voor iedereen in één keer betaalbaar is. Daarom bieden we de optie om in schijven te betalen. Ons basisvoorstel is: - Bij inschrijving: €700 - 1 week voor het 1ste weekend van de opleiding: €350 - 1 week voor het 2de weekend van de opleiding: €350 - 1 week voor het 3de weekend van de opleiding: €350 Individuele betalingsplannen zijn ook mogelijk (bijv. maandelijkse termijnen, vakantiegeld, enz.). Hoe eerder je je inschrijft, hoe langer je de betaling kunt spreiden. We streven ernaar alle financiële zaken af te ronden vóór het derde weekend om openstaande saldi te vermijden. Overschrijven op rekeningnummer BE56 7330 5564 5088 / BIC KREDBEBB - op naam van Mieke Polfliet), met vermelding van de betreffende termijn (inschrijving, 1ste WE, 2de WE of 3de WE). Ter verduidelijking: de opleiding kan niet "in schijven" worden gevolgd, maar de betaling kan wel in schijven worden gedaan. Het betreft een engagement voor de volledige opleiding. Helaas kunnen we geen kortingen geven op de bijdrage van de opleiding. Het is een diepgaande opleiding waarbij één of beide docenten elk lesweekend vanuit Spanje naar België reizen. De opleiding heeft daadwerkelijk een positieve levensveranderende impact, zoals we persoonlijk hebben waargenomen bij zowel eerdere deelnemers als onszelf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.

annulatievoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden deelnemers: - Bij annulering tot 3 maanden voor de start van de opleiding wordt uw bijdrage 100% terugbetaald. - Bij annulering vanaf 3 maanden tot 1 maand voor de start van de opleiding wordt 50% terugbetaald. - Bij annulering vanaf 1 maand voor de start van de opleiding wordt helaas geen terugbetaling gedaan. Deze regels, hoewel minder aangenaam, zijn nodig om gemaakte kosten en afspraken te kunnen dekken. We hopen op uw begrip hiervoor. De opleiding kan niet deels worden gevolgd (bijvoorbeeld wel één weekend, maar niet een ander). Gemiste dagen of weekenden leiden niet tot vermindering van de bijdrage. We vragen studenten zich te engageren tot de volledige opleiding en alle geplande data van dat jaar. Annulerings- en terugbetalingsbeleid voor organisatoren / lesgevers: Als de opleiding volledig geannuleerd moet worden door ons (bijvoorbeeld door ziekte/ongeval van een lesgever, overmacht, onvoldoende deelnemers, enz.), krijgen studenten 100% van hun betaalde bedrag terug. Als de opleiding halverwege moet worden stopgezet, wordt een proportioneel bedrag terugbetaald voor de lessen die wel hebben plaatsgevonden.

bottom of page